Tim AKT - LS programa sastaose sa predsednikom Novo Brdo i njegovim kabinetom

15. AKT - LS program tim sastavljen od Nenada Maksimović šefa građana angažovanja komponente / DCOP, g-din Artan Avdiu šef poslovne razvojne komponente g-dja. Merita Kasapolli šef opštinske razvojne komponente i gospodin Viktor Đokić, sproveli su sastanak sa gradonačelnikom Novog Brda / Novoberde g-dinom Svetislavom Ivanović i kabinet gradonacelnika.

 

Tokom sastanka, DCOP je uveo AKT - LS projekat i sve komponente. Istovremeno, rok za slanje liste prioritetnih projekata za realizaciju infrastrukturnih projekata je dogovoren i opština se obavezala sufinansirati resurse za implementaciju infrastrukturnih projekata.

AKT - LS program tim takođe je održavao sastanke sa šefom i zamenikom šefa grupe žena iz Novog Brda / Novoberde. Predstavnici grupe žena su se upoznali sa AKT-LS programom i procesima donošenja odluka koje ih takođe uključuju u organ odlučivanja.

Žene grupa su rado prihvatile podršku AKT - LS programa i naveli su da će oni organizovati sastanak da razgovaraju o prioritetima žena u ovoj opštini koji će kasnije biti predstavljen na AKT - LS program.